C's adverteix que el radicalisme "bolivarià" de Colau posa en risc la prosperitat

L'alcaldable per Barcelona, Carina Mejías, acusa la candidata de Barcelona en Comú "d'aprofitar les desgràcies dels altres per fer-se un nom"

1
Es llegeix en minuts

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Carina Mejías, ha tret aquest dilluns l'artilleria pesant contra Barcelona en Comú (BC) i la seva candidata, Ada Colau. Segons ha assegurat Mejías, el radicalisme "bolivarià" de Colau posa en risc la prosperitat econòmica de la ciutat.

"Aquests dies estem sentint propostes per convertir Barcelona en una república bolivariana", ha assegurat l'alcaldable, que ha assenyalat com a exemple d'això la iniciativa d'encunyar una moneda pròpia per pagar als ciutadans moneda pròpia .

Així mateix, Mejías ha acusat Colau "d'aprofitar les desgràcies dels altres per fer-se un nom", i li ha recriminat que pretengui "donar lliçons de moralitat" perquè és "hereva" de totes les polítiques executades per ICV, ja que s'ha aliat amb els ecosocialistes per  "aprofitar" el seu espai electoral.

LES INCÒGNITES DELS PACTES

En aquest sentit, ha erigit Ciutadans com "l'única alternativa assenyada" davant les "amenaces" que impliquen els experiments de BC i l'independentisme d'ERC CiU, que, segons la candidata, compta amb el suport de PP i PSC, que "juguen a ser la seva crossa".

Notícies relacionades

"Es van aclarint les incògnites de qui pactarà amb qui, i es demostra que Ciutadans és l'única força capaç de frenar els independentistes i l'esquerra radical de Barcelona en Comú", ha insistit.

Mejías ha reivindicat la centralitat política de Ciutadans, que veu provada per les acusacions creuades de PP i PSC, que els assenyalen com la "marca blanca" de socialistes i populars, respectivament. "El que diguin els altres, que parlin de nosaltres, és important perquè ens fa créixer i ens fa protagonistes, i demostra que els preocupem", ha destacat.