ESPIONATGE POLÍTIC

Álvarez acusa Zaragoza i Camacho d'organitzar la gravació de La Camarga

"Passaven temps relaxats i ociosos i van decidir fer això", afirma l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola hores abans de comparèixer a la comissió d'investigació del Parlament

Sánchez-Camacho davant de Vicky Álvarez pel ’cas Camarga’. / RICARD CUGAT / VÍDEO: PARLAMENT / ACN / SERGIO LAINZ

1
Es llegeix en minuts

Hores abans de comparèixer davant la comissió d'investigació de frau fiscal corrupció al Parlament, María Victoria Álvarez, exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, ha acusat la presidenta del PPCAlicia Sánchez-Camacho, i l'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza d'organitzar conjuntament la gravació de la conversa entre totes dues al restaurant La Camarga el juliol del 2010. "Sembla, presumptament, que Alicia Sánchez-Camacho i José Zaragoza passaven temps relaxats i ociosos conjuntament, i entre aquests estats ociosos i relaxats van decidir fer això", ha dit en declaracions a la Cope.

L'exnòvia del primogènit de l'expresident Jordi Pujol ha assenyalat que la líder del PP la coneixia i coneixia la seva relació amb Pujol Ferrusola. "Van decidir fer això i a sobre van fer una cinta manipulada", ha sostingut. Assegura que ella va anar a la cita amb Camacho al restaurant barceloní per abordar una possible col·laboració de les seves empreses amb el PPC, però es va trobar que la seva interlocutora li anava fent preguntes "amb paper i llapis" sobre Jordi Pujol.

ESTAVA ENFADADA

Notícies relacionades

Segons ha dit, la líder popular va tenir la sort que ella estava "bastant enfadada" i va contestar a tot, pensant que un polític era una persona de fiar. Fins dos anys després, ha assegurat, no va saber que la conversa durant el dinar s'havia gravat "per encàrrec" de Zaragoza, segons la versió dels detectius.

Álvarez compareix davant la 'comissió Pujol' a les 13.00 hores. La primera a declarar és Camacho i, després d'ella, ho faran l'exgerent del PSC Lluïsa Bruguer; Álvarez; el director de Método 3, Francisco Marco, i Zaragoza.

Temes:

Espionatge