La 'comissió Pujol' escoltarà a porta tancada la gravació de La Camarga

De Gispert fixarà ara amb el president de la comissió el dia per a l'audició del cedé que va entregar Jordi Pujol Ferrusola el dia de la seva declaració al Parlament

Unes persones passen pel davant del restaurant La Camarga, al carrer d’Aribau de Barcelona.

Unes persones passen pel davant del restaurant La Camarga, al carrer d’Aribau de Barcelona. / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts

La Mesa del Parlament ha acordat aquest dimarts permetre als diputats de la comissió d'investigació del frau i la corrupció, més coneguda com 'comissió Pujol', l'audició a porta tancada de la xerrada entre la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, i l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez gravada al restaurant La Camarga de Barcelona.

Notícies relacionades

La Mesa ha pres aquesta decisió, que ha comptat amb l'únic vot en contra del diputat del PPC Pere Calbó, després de recollir l'opinió dels òrgans judicials corresponents. Ara, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, haurà de fixar juntament amb el president de la comissió, el diputat de la CUP David Fernàndez, el dia i l'hora per escoltar la gravació.

Jordi Pujol Ferrusola, el primogènit de l'expresident, va entregar el 23 de febrer a Fernàndez, en el transcurs de la seva compareixença, un cedé amb la gravació íntegra de la conversa de La Camarga, que va assegurar que le havia fet arribar un "anònim". "Jo l'he escoltat i, comparat amb les notícies que han anat sortint [...], no hi ha coincidències, però crec que hi ha un tema interessant que el Parlament pot analitzar", va subratllar aquell dia, desafiador, Pujol Ferrusola. L'endemà de rebre el cedé, Fernàndez el va entregar a De Gispert perquè ella decidís què fer amb la gravació.

Temes:

Espionatge