SALUT DELICADA

Anguita evoluciona favorablement a l'UCI de l'hospital de Salamanca

L'exlíder d'IU està ingressat des de divendres després de patir una angina de pit

Julio Anguita, durant una entrevista el novembre del 2013.

Julio Anguita, durant una entrevista el novembre del 2013. / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

L'excoordinador d'Izquierda Unida Julio Anguita evoluciona favorablement després de passar la segona nit a l'Hospital Clínic Universitari de Salamanca, on està ingressat a la unitat de cures intensives de coronàries després de tenir una angina de pit.

El responsable de l'àrea de Comunicació del centre hospitalari ha confirmat aquest diumenge que Anguita ha passat bé la nit, però de moment no passarà a planta per precaució, a causa de l'historial de problemes coronaris que arrossega des dels anys 90.

L'exdirigent d'IU va ingressar divendres al centre hospitalari, derivat pel Centre d'Especialitats de Ciudad Rodrigo, localitat on està de vacances, ja que la seva dona és natural d'aquest poble.

Historial de problemes cardíacs

Notícies relacionades

Julio Anguita va tenir un infart de miocardi el 1993, en plena campanya electoral, i un altre l'any 1998, i el 2009 també va ingressar per una arítmia cardíaca en un hospital de Cadis.

Anguita passa algunes temporades a Ciudad Rodrigo, amb la seva dona, després que es casessin a l'ajuntament de la localitat l'any 2007.

Temes:

Julio Anguita