PROCLAMACIÓ DEL NOU REI

La web de la Casa del Rei dóna la benvinguda al regnat de Felip VI

La princesa Elionor i la infanta Sofia estrenen perfil propi i surten de la pàgina les seves tietes Elena i Cristina

Nova portada de la web de la Casa del Rei.

Nova portada de la web de la Casa del Rei.

1
Es llegeix en minuts

La pàgina web de Casa del Rei s'ha renovat aquest dijous a la matinada, al voltant de les 4.00 hores, com a conseqüència de l'entrada en vigor aquesta mitjanit de la llei que fa efectiva l'abdicació del rei Joan Carles i dóna inici al regnat de Felip VI.

El principal canvi és l'adequació del lloc a la composició de la nova família reial, que queda composta exclusivament dels reis Felip i Letizia; les seves filles, la princesa d'Astúries, Elionor, i la infanta Sofia, i els reis Joan Carles i Sofia, que mantindran el títol de Reis, encara que no regnaran, i el tractament de sa majestat.

Surten per tant de la web les germanes de Felip, les infantes Elena i Cristina, que fins ara tenien un perfil propi a la web, on figurava la seva biografia i totes les seves activitats oficials com a membres de la família reial. A partir d'ara, només apareixeran a l'històric d'activitats anteriors a la successió, però ja no comptaran amb un apartat propi a la web.

Sí que estrenen perfil, que fins ara no en tenien, Elionor i Sofia, que compten amb una petita biografia i amb fotos oficials firmades per Cristina García Rodero.

Actes de la jura

La pàgina d'inici de la nova web de Casa Reial és una 'home' especial dedicada als actes de jura i proclamació de Felip VI. Des de la web es poden seguir en directe tots els actes del dia, a partir de les 9.30 hores.

Notícies relacionades

Els ciutadans poden deixar missatges al Llibre de Visites, encara que aquests no es publicaran en la web. "A través d'aquest formulari podeu fer arribar les vostres salutacions a SM el rei Felip VI", indica la pàgina principal de la Casa Reial, que indica que no s'enviaran respostes personalitzades a causa de l'alt volum de missatges que s'esperen.

La web actualitzada ja compta amb l'escut reial propi de Felip VI, en què s'eliminen certs elements com són el jou i les fletxes dels Reis Catòlics i la creu de Borgonya vermella, al ser tots ells ornaments personalitzats en la figura del rei Joan Carles.

Temes:

Felip VI