Familiars dels Reis, a la tribuna de convidats

Entre els convidats al Congrés dels Diputats a la proclamació figurava Pau Gasol

Gran ovació i reconeixement a la Reina Sofia, al Congrés dels Diputats, per les seves funcions durant el regnat. / periodico

Gran ovació i reconeixement a la Reina Sofia, al Congrés dels Diputats, per les seves funcions durant el regnat.
Els Reis, al Congrés dels Diputats abarrotat.

/

1
Es llegeix en minuts

Familiars dels reis Felip i Letizia han assistit a l'acte solemne de jurament i proclamació des de la tribuna de convidats de l'hemicicle del Congrés, entre ells els pares de la Reina, Paloma Rocasolano, i Jesús Ortiz, i les ties paternes del Rei, les infantes Pilar i Margarida.

Des de la mateixa tribuna, situada a la part superior del saló, han assistit a la cerimònia l'oncle matern de Felip VI, Constantí de Grècia, i la seva germana Irene, així com l'avi matern de la Reina, el nonagenari Francisco Rocasolano, i la seva àvia paterna, Menchu Álvarez del Valle.

Notícies relacionades

El pare de la Reina, Jesús Ortiz, hi ha assistit acompanyat de la seva dona actual, Ana Togores. Carmen Iglesias, que va ser professora del Príncep d'Astúries durant 20 anys, i el seu amic el jugador de bàsquet Pau Gasol són altres dels convidats que han coincidit en una tribuna plena de goma a gom, que ha superat el seu aforament de 140 persones.

També hi eren els expresidents del Govern Felipe González, José María Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero, així com els 17 presidents autonòmics.

Temes:

Felip VI