El PPC demana a Mas que atengui la unanimitat del TC i "aparqui la consulta"

Millo creu que la resolució ha de posar "punt final al camí sense sortida que impulsen CiU i ERC"

El portaveu del PPC al Parlament ha demanat al Govern català que deixi de banda la consulta i s’ocupi dels problemes dels catalans.

El portaveu del PPC al Parlament ha demanat al Govern català que deixi de banda la consulta i s’ocupi dels problemes dels catalans. / ACN

1
Es llegeix en minuts

El portaveu del PPC al ParlamentEnric Millo, ha demanat aquest dimarts al president de la GeneralitatArtur Mas, que atengui la unanimitat expressada pel Tribunal Constitucional (TC) en contra de la declaració de sobirania i aparqui la consulta. Millo ha demanat a la societat una "reflexió serena i profunda", i s'ha dirigit específicament a Mas perquè posi "punt final al camí sense sortida que està impulsant amb ERC". "Crec que en aquests moments és obligat que tots reflexionem sobre la importància i la rellevància que té la unanimitat en aquesta resolució", ha afirmat.

Deixar de banda la consulta

Millo ha avisat que "seria incompressible que després d'una resolució per unanimitat com aquesta no hi hagués absolutament cap conseqüència", i ha demanat al Govern que deixi de banda la consulta i s'ocupi dels problemes que tenen els catalans. "El que ha de fer abans que res és rectificar el rumb en què ens ha posat", ha insistit.