Ciutadans es mostren "satisfets" amb la resolució del Tribunal Constitucional

El partit polític liderat per Albert Rivera demana a Artur Mas que "aparqui el deliri sobiranista"

Portaveu parlamentària de Ciutadans, Carina Mejías.

Portaveu parlamentària de Ciutadans, Carina Mejías.

1
Es llegeix en minuts

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Carina Mejías, ha assegurat que els membres de Ciutadans estan "satisfets" amb la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d'anul·lar per unanimitat la declaració de sobirania del Parlament.

"Ens mostrem satisfets, perquè vam ser uns dels impulsors que vam sol·licitar a la Delegació del Govern la necessitat de recórrer la declaració al TCrecórrer la declaració per ser contrària a l'article u de la Constitució", ha dit la portaveu parlamentària de Ciutadans.

Mejías ha dit que aquesta resolució demostra que el Govern català està actuant "en contra de l'ordenament jurídic" i creu que hauria d'"actuar d'acord amb la Constitució i posar-se a treballar en benefici del conjunt dels catalans".

Notícies relacionades

La portaveu parlamentària ha exigit al president Artur Mas, que "faci el favor de posar-se a governar per a tots els catalans" i que "aparqui el deliri sobiranista" i, si no ho fa, "que marxi i deixi governar a altres que provoquin la reactivació econòmica".

A més de mostrar la seva satisfacció per conèixer aquesta resolució que "anul·la i rebutja" el debat sobiranista català, la portaveu parlamentària de Ciutadans ha promès fer una valoració més detallada quan en sàpiguen els detalls del contingut.