Anar al contingut

Ciutadans es mostren "satisfets" amb la resolució del Tribunal Constitucional

El partit polític liderat per Albert Rivera demana a Artur Mas que "aparqui el deliri sobiranista"

Ciutadans es mostren satisfets amb la resolució del Tribunal Constitucional

Portaveu parlamentària de Ciutadans, Carina Mejías. / periodico

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Carina Mejías, ha assegurat que els membres de Ciutadans estan "satisfets" amb la decisió del Tribunal Constitucional (TC) d'anul·lar per unanimitat la declaració de sobirania del Parlament.

"Ens mostrem satisfets, perquè vam ser uns dels impulsors que vam sol·licitar a la Delegació del Govern la necessitat de recórrer la declaració al TC per ser contrària a l'article u de la Constitució", ha dit la portaveu parlamentària de Ciutadans.

Mejías ha dit que aquesta resolució demostra que el Govern català està actuant "en contra de l'ordenament jurídic" i creu que hauria d'"actuar d'acord amb la Constitució i posar-se a treballar en benefici del conjunt dels catalans".

La portaveu parlamentària ha exigit al president Artur Mas, que "faci el favor de posar-se a governar per a tots els catalans" i que "aparqui el deliri sobiranista" i, si no ho fa, "que marxi i deixi governar a altres que provoquin la reactivació econòmica".

A més de mostrar la seva satisfacció per conèixer aquesta resolució que "anul·la i rebutja" el debat sobiranista català, la portaveu parlamentària de Ciutadans ha promès fer una valoració més detallada quan en sàpiguen els detalls del contingut. 

0 Comentaris
cargando