LA TRAMA DE LES ESTACIONS D'INSPECCIÓ DE VEHICLES

El Tribunal Suprem investiga un altre jutge de Barcelona per la seva relació amb les ITV

Emilio Aragonés serà investigat per un presumpte delicte de negociacions i activitats prohibides a funcionaris públics

1
Es llegeix en minuts
MARGARITA BATALLAS / Madrid

El Tribunal Suprem (TS) ha decidit aquest dimecres investigar un altre magistrat de BarcelonaEmilio Aragonés, per la seva presumpta relació amb el 'cas ITV'. L'alt tribunal admet així l'exposició raonada que li va remetre el mes de juliol passat un jutjat de Barcelona.

Els togats expliquen que Aragonés serà investigat per un presumpte delicte de negociacions i activitats prohibides a funcionaris públics perquè en els registres practicats a Barcelona s'han intervingut documents i suports informàtics amb correus electrònics "en què figura" Aragonés com a "remitent i receptor de diversos d'ells".

Notícies relacionades

L'alt tribunal ordena al magistrat d'aquesta seu judicial Joaquín Giménez que investigui el togat de Barcelona, perquè els fets exposats no tenene "mera absència d'inversemblança" i per obrir unes diligències n'hi ha prou "amb la possibilitat raonable que els fets hagin passat".

Aquest és el segon jutge que serà investigat en aquesta trama. El TS va obrir judici oral contra Joaquín José Ortiz per haver assessorat dos empresaris que concorrien en la concessió d'estacions per a la inspecció tècnica dels vehicles.

Temes:

Cas ITV