CONSULTA POLÍTICA, ECONÒMICA I SOCIAL SOBRE ESPANYA

El baròmetre d'estiu, al complet

EL PERIÓDICO ofereix als seus lectors l'accés a la base de dades i a les tabulacions de l'enquesta

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

EL PERIÓDICO completa l'entrega del baròmetre d'estiu sobre la delGESOPoferint als seus usuaris totes les dades amb què s'ha portat a terme l'estudi. Així doncs, els lectors poden accedir a labase de dadesi lestabulacionsde l'enquesta.

La base de dades recull, de forma detallada, les respostes que han donat les persones enquestades a cada una de les preguntes del qüestionari. Per la seva part, les tabulacions permeten als lectors consultar els resultats mitjançant una explotació concreta. A través de les files es mostren totes les preguntes realitzades, mentre que a les columnes es descriuen les variables com l'edat i sexe, el nivell formatiu i el lloc de residència.

Resultats de l'estudi

Notícies relacionades

Entre els dies 25 i 26 de juny, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ha publicat els resultats del sondeig d'estiu del GESOP, en el qual, entre altres qüestions, destaca el desgast del PP, queperdria la majoria absoluta. Un altre dels resultats del sondeig és clam social perenjudiciar els directius dels bancs intervinguts.  

- Descarregueu la base de dades del baròmetre de primavera del GESOP, en format SPSS.- Descarregueu les tabulacions horitzontals, verticals i absolutes del baròmetre de primavera, en format PDF.