míting a santander

El PP diu que el PSOE aposta perquè Espanya sigui una "confederació de tribus" en lloc d'una nació

El president popular de Cantàbria diu que si guanya Rubalcaba hauria d'incorporar "extremistes, nacionalistes i separatistes"

El president del PP i candidat a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, acompanyat pel president del partit a Cantàbria, Ignacio Diego, avui en l’acte electoral que s’ha celebrat al Palacio de Festivales de Santander.

El president del PP i candidat a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, acompanyat pel president del partit a Cantàbria, Ignacio Diego, avui en l’acte electoral que s’ha celebrat al Palacio de Festivales de Santander. / EFE / ESTEBAN COBO

1
Es llegeix en minuts
PILAR SANTOS / Santander

El president de Cantàbria,Ignacio Diego (PP), ha demanat el vot per al seu partit perquè considera queMariano Rajoy defensa que Espanya sigui una "gran nació forta" mentre que el PSOE pretén formar una "confederació de tribus".

Notícies relacionades

Diego ha pronunciat aquestes paraules durant la seva intervenció en el míting de Rajoy aSantander, en un palau de Festivals abarrotat amb més de 2.000 persones. El dirigent autonòmic estava parlant de la necessitat d'unir forces per sortir de la crisi quan ha fet aquesta reflexió. Diego ha dit que si diumenge guanya les eleccionsAlfredo Pérez Rubalcaba, el líder socialista "hauria d'incorporar [al seu Govern] tots elsistes". "Extremistes, nacionalistes, separatistes i això no li convé a Espanya i ho sabeu", ha afegit.

Abans de l'acte electoral, Rajoy, Diego i l'alcalde de Santander, Íñigo de la Serna, han fet una visita ràpida al passeig marítim de la ciutat. Durant el trajecte, una senyora d'uns 50 anys ha mostrat la seva por que el PP faciretallades quan arribi al Govern i li ha contestat: "Algú s'haurà de fotre i no hi haurà retallades". La senyora ha explicat després que té dos fills a l'atur i que un d'ells s'ha estat preparant unes oposicions a professor que finalment s'han anul·lat.