Anar al contingut

PROPOSTA TURÍSTICA

Ferrusola consideraria "horrorós" que el Barça promocionés Espanya

"Ja tenen els toros i les Manolas", ha objectat la dona de l'expresident Pujol

EFE / Barcelona

Marta Ferrusola, dona de l'expresident català Jordi Pujol, ha opinat aquest dimarts que seria "horrorós" que el Barça promocionés Espanya com a destí turístic, però no veu inconvenient en l'acord amb Qatar Foundation.

El secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, va explicar ahir, dilluns, en una entrevista amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA que el Barça és el "candidat perfecte" per promocionar Barcelona, Catalunya i Espanya.

Ferrusola, en declaracions en una tertúlia de Catalunya Ràdio, ha reconegut que no li agradaria "gens" que el club blaugrana servís d'esquer per promocionar la marca Espanya.

Toros i Manolas

"Horrorós, on vas a parar... Ja tenen els toros i les Manolas", ha objectat Ferrusola, que no veu inconvenient en el fet que la samarreta del Barça porti el logotip de Qatar Foundation.

"Si els donen diners, que ho agafin", ha dit Ferrusola per justificar que el Barça hagi tancat un acord amb els qatarians.

Un acord amb Espanya, segons ella, "no seria el mateix" perquè "es vol imposar el senyal d'Espanya" i perquè el Barça "representa Catalunya".

"Hi ha diners que són profitosos i altres que no. Que ens donin el que ens toca", ha dit Ferrusola, per argumentar el seu rebuig al fet que el Barça accepti un acord de patrocini amb l'Estat espanyol sense que Catalunya hagi resolt el seu dèficit fiscal amb la resta d'Espanya.

0 Comentaris
cargando