'FESTA MAJOR D'HIVERN'

L'edat mitjana torna a Parets amb la fira medieval

La celebració, amb lluites, acrobàcies i costums de l'època, serà el 20 i 21 de gener

Abans, des del dia 18, altres iniciatives com la Calçotada popular o el 'Canta Parets' dinamitzaran el municipi

La fria medieval de Parets, l’any passat.

La fria medieval de Parets, l’any passat.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vegada més, ja està tot preparat per al tret de sortida de la 'Festa Major d'Hivern' de Parets del Vallès. Aquest any, el programa inclou més d'una trentena d'activitats que inclouen actes culturals i lúdics pensats per a tota la família.

La celebració començarà el dia 18 de gener, a les 18 h, a la Biblioteca Can Butjosa, amb l'hora del conte especial, a càrrec de Gemma Garcia. El divendres és el torn dels alumnes de P-5 de les escoles de Parets, que posaran tot el seu entusiasme en el 'Canta Parets! 2018', al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

A la mateixa hora començarà la ruta per Parets amb parades en bars del poble, acompanyats a ritme de xaranga. Al finalitzar, hi haurà la 'Festa de la civada' i el sopar a Cal Jardiner.

Calçotada popular

Durant el cap de setmana també es podran veure les actuacions de la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets, el grup de Diables, el torneig de tenis de taula, el circuit d'iniciació Club Puravida 4x4 o la XXI edició de la Calçotada Popular a Can Butjosa, amb actuacions a càrrec de diferents entitats del municipi.

Així mateix, també hi haurà una marató fotogràfica de l'Associació fotogràfica Parets, el parc infantil amb inflables, espectacles teatrals i concerts per a totes les edats.

'Parets Medieval'

Un any més, en el marc de la 'Festa Major d'Hivern de Parets', el cap de setmana del dissabte 20 i diumenge 21 de gener, de 10 a 22 h, tindrà lloc una nova edició de 'Parets Medieval', una fira ambientada en l'edat mitjana on es podran trobar paradetes de productes artesans i nombroses activitats per a tota la família.

Notícies relacionades

En aquesta edició, la fira, organitzada per l'Ajuntament de Parets, ocuparà de nou els espais al carrer La Fàbrica i el parc La Linera, on s'escenificarà un campament medieval, lluites, acrobàcies i un munt d'activitats relacionades amb la vida i els costums de l'època.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA