ACCÉS GRATUÏT

La pista de gel de Parets estarà activa del 22 de desembre al 7 de gener

Es presentarà diumenge que ve a la plaça de la Vila, que acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal

Tindran lloc una sèrie d'activitats per a totes les edats: xocolatada, cremat de rom, tió per als més petits i la visita de Santa Claus

Un tió a la Fira de Nadal de Parets l’any passat.

Un tió a la Fira de Nadal de Parets l’any passat. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge que ve, 17 de desembre, la plaça de la Vila de Parets acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal, organitzada per l'Associació de Serveis i Comerços de Parets (ASIC) i l'Ajuntament de Parets.

 

Des de les 10 h del matí i fins a les 8 h de la tarda es podran veure prop d'una trentena de botigues locals on adquirir guarnicions i regals per a aquestes festes. També estaran presents alguns dels restauradors locals que oferiran la possibilitat de fer un most als visitants.

 

Durant el dia tindran lloc una sèrie d'activitats per a totes les edats: xocolatada, cremat de rom, el tió per als més petits, la visita de Santa Claus, un concert de música a càrrec de l'Escola Municipal de Música, contacontes o l'entrega dels premis 'Parets arreu del món'.

Presentació de la pista de gel

A les 12 hores, i en el marc de la Fira, es donaran a conèixer en roda de premsa les característiques de la pista de gel sintètic, que s'instal·larà del 22 de desembre al 7 de gener a la plaça Doctor Trueta. L'ús serà gratuït i l'horari serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. La mida de la pista és de 8x14 (112 m2).

Notícies relacionades

La presentació anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el president d'ASIC, Vincenzo Polies.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA