Situació laboral a Parets

Parets obre una convocatòria per oferir 30 llocs de treball

La iniciativa forma part dels Plans d'Ocupació Local de l'Ajuntament

Plans d’Ocupació Local de Parets del Vallès.

Plans d’Ocupació Local de Parets del Vallès. / HERIBERT GALLARDO / AJUNTAMENT DE PARETS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S'inicia la tercera convocatòria dels Plans d'Ocupació Local impulsats per l'Ajuntament de Parets. L'oferta suposa el contracte de 30 persones del municipi que es trobin en situació d'atur. L'oficina d'Atenció a la Ciutadania és el lloc on es poden presentar les sol·licituds fins al 20 de novembre.

D'aquesta manera, els treballs als quals poden accedir els sol·licitants van relacionats amb el desenvolupament de diferents projectes municipals i els contractes seran, com en convocatòries passades, del 70% de la jornada laboral i amb una durada de 6 mesos.

Dins dels perfils professionals que es busquen, hi ha opcions diverses que van des de personal de vigilància fins a operaris de suport per a tasques de territori. Es pretén cobrir, entre d'altres, places de suport a la dinamització juvenil, auxiliars de la llar, personal per a neteja de la via pública i ajuda a l'estudi assistit en classes.

La informació necessària respecte als requisits que han de complir els candidats i candidates es pot trobar al web www.parets.cat, a l'apartat de SLOP. En aquest sentit, els formularis d'inscripció es poden recollir a l'SLOP o a l'OAC i les sol·licituds es podran entregar a les oficines de l'OAC, a la plaça de la Vila de Parets.

Notícies relacionades

Amb l'objectiu de millorar la situació d'ocupabilitat de Parets, aquesta iniciativa s'engloba en el marc de les polítiques d'ocupació promogudes des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme. En aquesta mateixa direcció, també s'estan promovent des de l'Ajuntament el desenvolupament d'accions formatives com a estratègia a llarg termini en el sector laboral del municipi.   

Més notícies de Parets del Vallès