Dia Universal de la Infància

Parets se suma als actes del Dia Universal de la Infància

Tallers, lectures de contes i activitats en el marc de la celebració

dia-universal-de-la-infncia

dia-universal-de-la-infncia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els nens i les nenes més petits seran els protagonistes dels esdeveniments organitzats per l'Ajuntament de Parets amb motiu del Dia Universal de la Infància, que es commemora el 20 de novembre.

Amb l'objectiu de reflexionar sobre el paper dels infants en la societat i la voluntat de posar-los en un primer pla, a Parets es duran a terme tallers, lectures de contes i activitats lúdiques.

Les accions començaran amb la lectura d'un manifest institucional el dilluns 20 de novembre a ‘Cal Jardiner’, al qual seguiran diferents activitats a càrrec d'entitats juvenils i del mateix centre.

La música i els tallers formaran part dels tallers i els jocs que es portaran a terme. A més, les activitats s'allargaran fins al diumenge 26 amb l'‘Hora del Conte’, l'espai monogràfic del programa radiofònic Rap107.edu i l'exposició sobre els Drets de la Infància.

Els Drets de la Infància

Defensar els drets dels nens i les nenes del món, independentment del lloc del món on hagin nascut és una de les motivacions que impulsa aquesta celebració.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, es pretén impulsar el reconeixement dels drets a la salut, l'educació, la protecció i la millora de la qualitat de vida dels infants.

Més notícies de Parets