SERVEI MUNICIPAL

Entra en funcionament l'orientació jurídica sobre clàusules hipotecàries abusives a Parets

L'objectiu és resoldre els dubtes en relació amb l'existència d'aquest tipus de clàusules, principalment clàusules terra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entra en funcionament el punt d'orientació jurídica en matèria de clàusules abusives en les hipoteques de Parets de Vallès.

 

A inicis d'aquest mes d'octubre va entrar en funcionament el punt d'informació jurídica en matèria de clàusules abusives, habilitat per l'Ajuntament, amb el suport del Servei de Salut Pública Consum de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Advocats de Granollers.

 

Amb la posada en marxa d'aquest punt d'orientació jurídica, l'Ajuntament vol donar resposta a la inquietud i les nombroses peticions dels veïns del municipi en relació amb la possible existència de clàusules abusives en els seus contractes de préstec hipotecari.

Resoldre dubtes sobre clàusules abusives

L'objectiu, doncs, és resoldre els dubtes en relació amb l'existència d'aquest tipus de clàusules, principalment clàusules terra, així com informar dels tràmits per reclamar la devolució dels imports indegudament cobrats per les entitats financeres.

L'assessorament el portaran a terme lletrats de Granollers amb acreditada experiència en l'àmbit de l'assistència jurídica gratuïta i, especialment, en dret civil i hipotecari.

Notícies relacionades

 

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA