RESPOSTA A LA DECISIÓ JUDICIAL

Sergi Mingote, alcalde de Parets: "Acusar de sedició els Jordis és un error i un horror"

El regidor es pronuncia contra la presó per als independentistes hores abans d'una concentració a la ciutat catalana en protesta

 Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès.

 Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote (PSC), s'ha pronunciat contra la decisió judicial que decreta presó per als líders d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

El regidor, aprofitant la concentració a Parets d'avui a les 12 h en protesta contra la decisió, assegura en un comunicat que no s'ho creu: "No em vull creure que això ha passat. Tracte injust, injustificable i totalment desproporcionat".

Segons Mingote, decretar presó per als dirigents independentistes suposa "el fracàs de la política, la incapacitat del PP de resoldre el problema català".

Notícies relacionades

"Acusar-los de sedició és un error i un horror", explica Mingote, que apel·la al diàleg: "Aturem-nos tots, dialoguem i trobem una sortida assenyada per fer fora Mariano Rajoy i el PP i trobar la millor solució, sense guanyadors ni perdedors en el conflicte que avui vivim".

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA