PER DESPRÉS DEL REFERÈNDUM

El Ple municipal de Parets s'ajorna per motius de seguretat en relació amb l'1-O

L'alcalde, Sergi Mingote, ha atès a una proposta de la Policia local en aquest sentit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Parets ha decidit, com han fet altres consistoris catalans, ajornar el Ple municipal previst per dijous que ve, 28 de setembre, i celebrar-lo després de l'1-O, concretament el dijous 5 d'octubre. El motiu de l'ajornament és "evitar possibles situacions d'inseguretat".

L'alcalde Sergi Mingote ha pres la decisió d'ajornar el ple ordinari d'acord amb la recomanació de la Policia local, que proposava la suspensió de la sessió plenària al·ludint a "possibles problemes de seguretat i d'altercats d'ordre públic" després de l'actuació de la Guàrdia Civil dimecres passat a falta de pocs dies per al referèndum.

Ajornament de les juntes de Govern

Igualment, a petició d'Ara Parets ERC, també s'ha decidit ajornar totes les sessions de les juntes de Govern i comissions informatives fins passat el referèndum previst per a l'1 d'octubre.

Notícies relacionades

Els republicans han donat suport l'ajornament perquè "davant l'aplicació d'un Estat d'excepció de facto a Catalunya i amb una situació d'anormalitat democràtica s'ha de parar tota l'activitat dels òrgans col·legiats municipals", asseguren.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA