A FAVOR DE L'1-O

Exregidors de Parets signen un manifest a favor del referèndum

Els exdirigents asseguren que els catalans són "víctimes d'un Estat que ha posat en marxa una persecució política"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Exregidors de l'Ajuntament de Parets del Vallès han signat un manifest que dona suport al referèndum d'autodeterminació convocat per a l'1 d'octubre.

Els signants, entre els quals es troben Josep Lluís Negredo o Pere Vila (PSC); Josep Maria Tarrés o Joan Folguera (ICV) i Josep Domènech o Paulí Rigol (ERC), asseguren que "l'única resposta possible a la situació política actual és votar".

"Els catalans avui som víctimes d'un Estat que ha posat en marxa una persecució política impròpia d'una democràcia a l'Europa del segle XXI", expliquen els que van tenir un càrrec públic a l'Ajuntament de Parets.

"Hem treballat com a regidors"

"Al llarg dels gairebé 40 anys d'ajuntaments democràtics hem treballat com a regidors en la recerca del progrés de les persones, convençuts que el respecte als drets humans individuals i col·lectius és un tret essencial de la democràcia".

Notícies relacionades

Així mateix, els exdirigents conclouen afirmant que "ara que la veu de la democràcia vol ser segrestada, més que mai anirem a les urnes i defensarem amb totes les nostres forces la democràcia. No podem fer valer els nostres dubtes com a excuses per a l'abstenció. Per aquesta raó fem una crida a tothom, voti que sí o voti que no, a participar en el referèndum plantejat per al proper 1 d'octubre".

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA