CULTURA

Parets comença la temporada de teatres amb 'Escenari secret'

El 15 d'octubre serà el dia d'aquesta experiència amb micropeces d'arts escèniques en llocs inhabituals

Rialles Parets farà les actuacions dirigides al públic infantil que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els teatres de Parets del Vallès comencen la nova temporada. El tret de sortida tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre amb 'Escenari secret', una experiència amb micropeces d'arts escèniques en llocs inhabituals. 

Diumenge 29 d'octubre, Sara Pi presentarà el disc 'Break the chains'. El 5 de novembre serà el torn de 'Cubit', un muntatge sobre la construcció i destrucció de la memòria amb el fil conductor d'una mare i dos fills en desacord per la presència d'un altre jove a casa.

Diumenge 19 de novembre, es podrà veure 'Dansa de mort', amb Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras. El popular Peyu, transformat en un Steve Jobs a la catalana, i el grup de teatre local Som i Serem, amb l'obra 'Si l'encerto, l'endevino', seran els últims espectacles que es podran veure al Teatre Can Rajoler.

Espectacle per als més petits

Pel que fa als més petits, l'entitat Rialles Parets serà l'encarregada de les actuacions dirigides al públic infantil que es duran a terme el segon i el quart diumenge de cada mes.

'Bon profit', 'La gallina dels ous d'or' o el muntatge 'Pastorets, cap a Parets', que la Companyia Riallera de Joves Paretans portarà a escena el 26 de desembre, seran alguns dels muntatges que es podran veure al Teatre Can Rajoler.

Cafè Teatre a la Sala Basart Cooperativa

Notícies relacionades

La Sala Basart Cooperativa serà novament l'escenari dels muntatges inclosos en el programa del Cafè Teatre d'aquest any. L'espectacle 'Monólogos cantados', de David Amor, l'obra 'Orgasmos, la comedia', i el còmic Agustín Jimenez, amb 'Curso de interpretación', seran les representacions que es podran veure aquesta temporada.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Teatre