Idilia Foods inverteix 15 milions d'euros en el seu nou complex industrial a Parets

L'alcalde de la població, Sergi Mingote, ha visitat els avanços de les noves instal·lacions

sergi mingote visita idilia parets

sergi mingote visita idilia parets

1
Es llegeix en minuts
J. S.

L'alcalde de Parets del VallèsSergi Mingote, ha visitat aquest dimarts al costat dels regidors Àfrica Martínez, Paola Gratacós i Miquel Pérez les obres del nou complex industrial d'Idilia Foods -companyia que integra marques com Cola CaoNocilla, Paladí Okey- a la localitat vallesana.

La inauguració de les noves instal·lacions està prevista el 2018 i la nova fàbrica ocuparà un total de 30.000m², ampliant en més de 11.000m² les actuals instal·lacions. 

L'equip de l'Ajuntament ha sigut acompanyat per Ricardo Anmella, director general d'Idilia Foods i Xavier Loureiro, director industrial de la companyia.

El grup ha realitzat un recorregut pel complex, que integrarà l'elaboració i les operacions logístiques de les marques Cola Cao, Nocilla, Paladí i Mesura.

Durant el recorregut, Ricardo Anmella ha explicat de primera mà l'estat i els avanços de les obres a Sergi Mingote i a la delegació de l'Ajuntament, entre els quals destaca l'ampliació de la capacitat productiva i les millores d'eficiència en matèria energètica i logística, així com en R+D.

Quinze milions d'euros i 150 llocs de treball 

En paraules de Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès "Pel nostre municipi és molt important que una companyia de primer nivell com Idilia Foods ampliï la seva aposta per Parets, ja que reforça el nostre teixit industrial i fomenta l'ocupació i l'economia local", ha afirmat Sergi Mingote.

Per la seva banda, Ricardo Anmella director general d'Idilia Foods ha destacat que "les noves instal·lacions d'Idilia Foods a Parets del Vallès i la inversió realitzada en aquestes reforcen el vincle de la companyia amb el municipi; la col·laboració ha estat molt important per afrontar aquest projecte".

Una empresa que dona feina a 250 persones a Espanya

Idilia Foods és una empresa espanyola dedicada a oferir productes d'alta qualitat per l'esmorzar i berenar de tota la família.   

A Espanya, Idilia Foods dona feina a més de 250 persones. Compromesa des de fa més de 70 anys amb l'esport, promou valors com el treball en equip o la recompensa associada a l'esforç, així com els hàbits de vida saludables.

Notícies relacionades

El compromís amb l'esport a Idilia Foods es materialitza, entre moltes altres iniciatives, en el seu paper com a patrocinador de l'equip olímpic espanyol, iniciat fa 30 anys, i la seva recent incorporació com a patrocinador de l'equip paralímpic espanyol.

Més notícies de Parets