Teatre, foc i pirotècnia: el nou espectacle dels Diables de Parets

Tindrà lloc el 29 de juliol, durant la Festa Major d'Estiu de la ciutat catalana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

'Ànimes de foc' és el grup nascut en el si de la Colla de Diables de Parets, que presentarà el seu nou espectacle durant la Festa Major d'Estiu, dissabte que ve, 29 de juliol, a les 22 h, al parc la Linera.

Es tracta d'una obra teatralitzada amb figures i elements de foc, tambors, pirotècnia i efectes sonors creats especialment per a la festa paretana. En l'espectacle intervindran prop de 50 membres, que inclouen la colla de Diablets, la colla de Dracs, l'adulta i el grup de tabalers.

El 2016, Diables Parets van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major amb el pregó inicial, amb motiu de la celebració del 20è aniversari de l'entitat.

Forques de disseny

En el marc de la festa, Diables Parets també presentarà les noves forques dissenyades per l'artista multidisciplinari José Plandiura. Les forques, de ferro forjat, s'han creat especialment per al grup i tenen la particularitat de ser úniques i diferents entre elles.

Notícies relacionades

La presentació oficial es farà durant el bateig dels nous diables i el posterior correfoc que tindrà lloc el dilluns 31 de juliol, a les 22 h, a la plaça de la Vila, i comptarà amb la presència de l'artista, que encendrà el carretó d'honor que donarà el tret de sortida.

Més notícies de Parets

Temes:

Festes