ESPORT LOCAL

El Club de Futbol Parets es reforça amb jugadors joves per a la temporada que ve

David Parral, entrenador del club, ha parlat amb la ràdio local Rap107FM sobre les noves incorporacions de l'equip

De moment, els nous fitxatges són els jugadors Pol Mompart, Dani Martínez, Bilal, Vilarrasa i Agustí Planas

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El primer equip del Club de Futbol Parets ja està preparant la nova temporada a segona catalana. La pretemporada, després de disputar la Copa catalana, començarà el 16 d'agost.

David Parral, entrenador del club, ha parlat amb la ràdio local Rap107FM sobre les noves incorporacions de l'equip de cara al curs que ve: Pol Mompart, Dani Martínez, Bilal, Vilarrasa i Agustí Planas.

"Mompart és un jugador que havíem volgut fitxar anteriorment; és un jugador fort físicament, amb molta alçada però amb molt bon toc de pilota. És una peça que crèiem que havíem d'ocupar perquè ens faltava algú al centre del camp", comenta el tècnic.

FITXATGES JOVES

Si tenen alguna cosa en comú els nous fitxatges del CF Parets és la joventut. Sobre Dani Martínez, Parral explica que "ja ens hi havíem enfrontat alguna vegada i, tenint en compte la seva joventut, és un jugador molt valent; un jugador que no sembla que tingui l'edat que té perquè agafa la pilota i es posa al capdavant de l'equip".

Notícies relacionades

Sobre Bilal, un altre dels fitxatges per cobrir la banda com a extrem, l'entrenador destaca la seva trajectòria i sobretot la seva "predisposició a venir al club aquest any".

Més notícies de Parets