Parets recull 14 tones de roba per a fins socials

Aquest resultat és fruit del conveni firmat el juny del 2016 entre l'Ajuntament de Parets i Humana - Fundación Pueblo para Pueblo

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

Durant el primer semestre del 2017, els 11 contenidors adaptats per a la recollida de roba utilitzada situats a Parets han donat la quantitat de 14,3 tones.

Les peces dipositades als 11 contenidors d'Humana han sigut traslladades a la planta de classificació i seran utilitzades per a fins socials.

CONVENI 

Aquest resultat és fruit del conveni firmat el juny de 2016 entre l'Ajuntament de Parets i Humana - Fundación Pueblo para Poble, segons el qual Humana posa a disposició de l'Ajuntament 11 contenidors adaptats per fer la recollida i assumeix totes les despeses per al desenvolupament i manteniment del servei, així com de les diferents accions també previstes en l'acord.

 

A part d'aquest servei de recollida, el conveni de col·laboració preveu diferents accions de sensibilització i conscienciació, de cooperació internacional, i que l'Ajuntament disposi anualment de 350 quilograms de roba utilitzada, neta i classificada per donar a les famílies més necessitades del poble, i 2.500 euros per programes socials.

Notícies relacionades

 

Més notícies de Parets