'És Parets': la nova revista cultural de la ciutat dirigida pel periodista Jaume Ribell

L'entitat 'Niu d'Art Poètic' té intenció de llançar el número 0 de la publicació abans de la Festa Major

El nou mitjà promourà concursos de poesia infantil i utilitzarà un concepte de cultura ampli

parets

parets

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

L'entitat cultural 'Niu d'Art Poètic' de Parets vol presentar la seva nova revista, 'És Parets', abans de la Festa Major d'estiu. Malgrat que encara no saben el dia, està previst que es llanci el número 0 de la revista -amb una entrevista amb els Diables de Parets amb motiu del seu 20è aniversari- abans que les famílies se'n vagin de vacances, que aguanti durant l'agost i el setembre i que de cara a l'octubre pugui sortir el primer número. 

Durant la Diada de Sant Jordi, el Niu d'Art ja va aprofitar per fer una primera presentació del nou mitjà. Serà una revista cultural, amb una periodicitat bimensual i de 16 pàgines. Tindrà una tirada de 1.000 exemplars i podrà trobar-se gratuïtament als comerços de Parets.

CONCEPTE DE CULTURA AMPLI

Rap107Jaume Ribell 

Malgrat la seva temàtica cultural, Ribell també ha explicat que el concepte de cultura que s'utilitzarà en la publicació serà ampli, "podent considerar cultura també el comerç, l'esport, l'empresa o el medi ambient", sempre que tinguin relació amb la ciutat catalana.

CONCURSOS DE POESIA INFANTIL

La revista, els beneficis de la qual es reinvertiran en els continguts de la mateixa publicació, tindrà una pàgina dedicada a la poesia infantil, en la qual la publicació procurarà la col·laboració dels alumnes de les escoles de Parets a través de concursos de poesia infantil.

Notícies relacionades

Ribell ha destacat que el fet que la publicació sigui bimensual la revaloritza perquè no serà un producte "d'un sol ús", i, a més, els anunciants veuran com els seus anuncis estan dos mesos al carrer.

Més notícies de Parets