La imatge de la Festa Major d'estiu de Parets, a concurs

Aquest any estarà dedicada a l'excursionisme, amb motiu del 50è aniversari del Centre Excursionista de Parets

L’exregidor de Cultura de Parets, Miquel Pérez, amb la guanyadora del concurs de la imatge de la Festa Major del 2016, Helena Dalmau.

L’exregidor de Cultura de Parets, Miquel Pérez, amb la guanyadora del concurs de la imatge de la Festa Major del 2016, Helena Dalmau.

1
Es llegeix en minuts
J. S. / PARETS DEL VALLÈS

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha convocat una nova edició del concurs de disseny per a la creació de la imatge de la Festa Major d'estiu, que aquest any estarà dedicada a l'excursionisme, amb motiu del 50è aniversari del Centre Excursionista de Parets. El termini de presentació dels treballs estarà obert fins al pròxim 2 de juny del 2017.

Per participar-hi cal que ser major de 16 anys i reunir els requisits que s'especifiquen a les bases de la convocatòria, que es poden consultar al web de l'Ajuntament.

Cada participant pot presentar un màxim de tres propostes, originals i inèdites, que han de treballar obligatòriament en sentit vertical a la plantilla que es troba en aquest enllaç. Totes les obres presentades s'exposaran a Can Rajoler durant la Festa Major d'aquest any.

EL CONCURS DE FOTOGRAFIA TAMBÉ SERÀ DEDICAT A L'EXCURSIONISME 

També s'han fet públiques les bases per participar en el XXXVIII Concurs de fotografia, que girarà entorn de la mateixa temàtica: l'excursionisme a Parets.

Hauran de ser fotografies de caminades, acampades, marxes, senderisme, material de muntanya, activitats d'agrupacions excursionistes i totes aquelles fotografies relacionades d'alguna manera amb el món de l'excursionisme, sempre en un entorn local.

En aquesta convocatòria pot participar tothom que ho desitgi, sigui resident de Parets o no. Els participants, tant si concursen de manera individual o col·lectiva, poden presentar un màxim de 3 fotografies en format digital. La imatge ha de tenir un mínim de 18 cm pel costat més petit, i pel costat més gran, un màxim de 30 cm.

Notícies relacionades

Les bases íntegres dels dos concursos i els premis per a cada un es poden consultar al web de l'Ajuntament de Parets.

Més notícies de Parets del Vallès a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA