Comencen les obres de millora a la C-17 entre Parets i la Garriga

Els treballs inclouen la renovació del paviment i tenen un pressupost de 3 milions d'euros

1
Es llegeix en minuts
ACN / PARETS DEL VALLÈS

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat unes obres de millora a l'autovia C-17 entre Parets del Vallès i la Garriga, ambdues poblacions al Vallès Oriental.

Es renovarà el paviment en un tram de 13 quilòmetres i les senyalitzacions vertical i horitzontal i s'adequaran les barreres de seguretat.

Aquesta actuació té un pressupost de 3 milions d'euros i un termini previst de sis mesos. Els treballs comportaran restriccions al trànsit en horari nocturn. El tram on ara s'actuarà s'inicia a la zona de l'enllaç amb la C-33 i finalitza al sud del pas per la Garriga.

La C-17 és un nexe de comunicació entre l'entorn metropolità de Barcelona i Osona, fins a arribar a Ripoll. Té un trànsit molt intens, de prop de 53.000 vehicles al dia a la zona de l'Ametlla del Vallès, amb un percentatge de vehicles pesats superior al 6%.

LES AFECTACIONS

Les obres afectaran els termes municipals de Parets del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Granollers, Canovelles, l'Ametlla del Vallès i la Garriga, tots al Vallès Oriental.

 

Els treballs es faran durant les nits compreses entre la de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres, des de les 22 h fins a les 6 h en el tram de Parets del Vallès a Granollers, i des de les 20 h fins a les 6 h, de Granollers a la Garriga.

Les afectacions, que començaran la nit del 7 al 8 de maig, consistiran en l'ocupació d'un carril per sentit de la circulació, de manera que es deixarà lliure un carril per al trànsit de vehicles en cada sentit.

MÉS ACTUACIONS

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació dues obres més de seguretat viària a l'autovia C-17 per un valor total de 2,2 milions d'euros.

En concret, s'han previst treballs de tractament amb paviment antilliscant en punts del tram entre la Garriga i Centelles i de protecció de talussos entre Granollers i Centelles.

Es preveu que aquestes obres s'iniciïn abans de l'estiu. Paral·lelament, té en fase de projecte dues actuacions de millores addicionals a la C-17 entre la Garriga i Centelles, corresponents al reforçament del ferm i d'elements com la senyalització, el drenatge i les barreres de seguretat.

Notícies relacionades

  

Més notícies de Parets del Vallès