La segona edició del Talent Parets s'obre a tothom

Està organitzat per l'Ajuntament de Parets del Vallès, l'escola de dansa Elite Dance i el Centre d'Estudis Musicals María Grever

02022017 talent parets

02022017 talent parets

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

Arran de la demanda de diferents artistes i grups que volien participar en el concurs Talent Parets malgrat no ser del Vallès, aquest any tothom qui vulgui podrà participar en aquest concurs artístic i musical popular.

Així ho ha anunciat aquest matí l'alcalde de Parets, Segi Mingote, que afirma que “es tracta d'una aposta de Parets, de la mà del teixit cultural, artístic i musical per oferir una oportunitat única de participar en l'esdeveniment més multitudinari del nostre poble, la Festa Major d'estiu, davant un públic nombrós".

Una altra de les novetats de l'edició d'aquest any és que la gran final tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Parets, diumenge 30 de juliol a partir de les 22 hores. El càsting tindrà lloc el 8 de juliol i també serà obert al públic que vulgui assistir-hi.

El Talent Parets està organitzat per l'Ajuntament de Parets del Vallès, l'escola de dansa Elite Dance i el Centre d'Estudis Musicals María Grever.

Vol ser una mostra de les habilitats i els talents artístics dels ciutadans amb l'objectiu d'oferir-los l'oportunitat, per a molts la primera, de pujar a un escenari i experimentar el fet de posar-se davant del públic i d'un jurat.

Miquel Pérez, regidor de Cultura, Joventut i Educació de Parets, valora molt positivament "l'experiència de l'any passat. Aquesta ha de ser l'edició de la consolidació d'una proposta divertida, que ens permet gaudir d'un espectacle únic que reuneix un munt de valors positius, artístics, musicals, culturals i populars, entre altres".

No és necessària cap experiència artística prèvia ni cap acreditació acadèmica o formativa dels participants. Els menors d'edat hauran de comptar amb l'autorització paterna i estar acompanyats, durant totes les fases del concurs, per una persona adulta. La participació en el Talent Parets és totalment gratuïta.

S'estableixen tres categories de participació. Kids, per a persones entre 3 i 10 anys, Teen, per a les d'entre 11 i 17 i Seniors per a les majors de 18.

Notícies relacionades

La participació pot ser individual o en grup. Des de l'Ajuntament s'adverteix que no es permetrà “la utilització de llenguatge ofensiu o inadequat” així com tampoc “les coreografies o les actuacions que continguin moviments o execucions que estiguin en contra de la moral i els bons costums”.

Més notícies de Parets del Vallès

Temes:

Dansa Música