Dues mirades

Mugrons

Resulta que lluir la marca dels mugrons també està de moda. Algunes, com a reivindicació feminista (això sí que és la roda del hàmster). Altres, atenció, sí, perquè és sexi

1
Es llegeix en minuts
jgblanco35481385 designer victoria beckham  is applauded during her spring su160913131441

jgblanco35481385 designer victoria beckham is applauded during her spring su160913131441 / TREVOR COLLENS

Llegeixo un titular en un diari esportiu: «La foto del descuit sexi de Victoria Beckham de què s’està parlant molt». I aquest «descuit sexi», atenció a les dues paraules, és la marca dels seus mugrons en un vestit. Bé, ja ho sabem, tots tenim mugrons. També sabem que si a un home se li marquen a la camisa no donaria ni per a un breu. I que el fred acostuma a ser el factor determinant per endurir-los al mig del carrer. ¿Pot ser que el tema encara doni per a una notícia i, fins i tot, per a aquestes línies?

No ho tinc gaire clar, però no puc evitar mirar a internet com cotitza el tema dels mugrons. Vaja, resulta que hi ha una infinitat d’artefactes per dissimular-los si no vols portar sostenidors. Adhesius autoadhesius reutilitzables, rebutjables, amb cara de gatet… No és una oferta marginal, grans marques en venen… Així que sembla que els mugrons s’han de tapar. ¿Per què? És clar, si es marquen és que no portes sostenidors. I si no en portes… ¿Què? ¿Com seguim la frase sense que ens envaeixi el tuf de ranciesa masclista?

Notícies relacionades

    

Però, un moment, segueixo llegint sobre el tema. Resulta que lluir la marca dels mugrons també està de moda. Algunes, com una reivindicació feminista (això sí que és la roda del hàmster). Altres, atenció, sí, perquè és sexi. L’últim crit, adhesius que simulen un mugró erecte. En fi, no sé si tanta estupidesa mugronera em recorda la meva adolescència o si em fa sentir infinitament més vella.