Provin una 'ratomàquia' amb polítics

1
Es llegeix en minuts

Vídeo de l’article de Ferran Monegal ’Provin una ’ratomàquia’ amb polítics. / Mediaset

Tocats i enfonsats. Cares de circumstàncies. Avorriment. Feredat. Gran hermano 18 (Tele 5) s'ha anat sumint en una tristesa infinita. N'han accelerat el tancament. Tu diràs. Les audiències han sigut pobríssimes per a un tinglado com aquest. Al final de la gala, Jorge Javier Vázquez, forçant un somriure que no li acabava de sortir, es va acomiadar dient: «És molt senzill, moltes gràcies». I final. ¡Ah! No, no era senzill. Trago amarg per a un presentador tan acostumat a l'èxit del Sálvame i el Deluxe.

Va guanyar l'uruguaià Hugo, exjugador de bàsquet avui reconvertit en model, entrenador personal i ara aspirant a estrelleta televisiva per la via ratonil de Guadalix. La veritat és que, en aquesta edició, el seu triomf tindrà una repercussió mediàtica escassíssima. Al nostre canari flauta Papitu qui li agradava és Yangyang, concursant xinesa, resident a Lanzarote. A la gàbia va explicar part de la seva vida. Una vida dura, víctima d'un matrimoni de conveniència, i ara sola i amb dos fills. Malgrat aquests solcs, profunds, Yangyang va rebre el sobrenom de La dona de l'etern somriure. I a mig concurs, un dia, de cop i volta, va perdre una dent de tant riure. ¡Ahh! També és mala sort, sí. Concloent: aquesta ratomàquia sembla que serà l'última.

L'experiment sociològic ja no dona més llenya per a l'estufa. Els queda, això sí, un nou experiment: la ratomàquia amb polítics. Triomfarien. L'altre dia, a El intermedio, vam veure com ballava salsa Carles Campuzano (PDECat) amb Thais Villas, i Rafael Hernando (PP) amb Irene Montero (Podem), una tertúlia francament descosida.

Ara que els polítics ja han après el llenguatge del xou televisiu, unes setmanes d'edredoning tots junts tancats a Guadalix tindria sentit. Els polítics, al capdavall, han transformat la política en un reality show continu.

Notícies relacionades

PEPE SACRISTÁN.- Per primera vegada en els seus 80 anys, Pepe Sacristán va trepitjar El hormiguero (Antena 3 TV). ¡Ahh! En aquest programa, de tant d'èxit, pel qual desfilen intèrprets contínuament, a Sacristán

-un dels 25 millors actors del món, segons l'American Fim Institute- no l'havien convidat mai. Celebrem l'efemèride. Aplaudim. Però em temo que si no estigués protagonitzant aquests dies la sèrie Tiempos de guerra, a la mateixa A-3 TV, potser seguiria ignorat per les formigues.