EL TEXT I LA TEXTA

Com ser milionari

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp41325774 29013901   business man under falling money banknotes scream171215184949

zentauroepp41325774 29013901 business man under falling money banknotes scream171215184949

Hi ha una manera facilíssima de convertir-se en milionari en només uns minuts. Si seguiu els meus consells, ho aconseguireu. Intentaré explicar-me de manera senzilla.

Probablement esteu pensant que és una broma, però us asseguro que la cosa funciona perfectament. Es tracta, tan sols, d’imaginar-se que ja se n’és. No, no és res místic, de veritat. En absolut us estic parlant d’aquella cosa tontíssima de visualitzar un desig perquè aquest s’acabi complint. Mai us diria una bestiesa així. Confieu en mi i m’acabareu donant la raó.

Imagineu-vos que sou rics, ¿d’acord? Però molt rics. 1.000 milions d’euros. O, si voleu, 3.000 milions. Poseu vosaltres mateixos la quantitat que us vingui de gust, perquè la cosa funciona igual, independentment del grau de riquesa que desitgeu tenir.

¿Ja ho teniu? ¿Ho esteu visualitzant? Perfecte. Ho esteu fent molt bé. El segon pas que heu de fer és el més important, perquè ara us demano que us imagineu que sou garrepes, molt garrepes, rematadament garrepes. Concentreu-vos. Mireu-vos a vosaltres mateixos com els éssers més garrepes que han poblat alguna vegada aquest planeta. ¿Ho teniu? Potser això us costarà més que la part ante­rior, perquè aquí es tracta de suposar que un és diferent de com és en realitat, però amb una mica d’esforç estic segur que ho aconseguireu.

¿Sí? D’acord. Sou garrepes. Això ja ho tenim. Ara ajunteu les dues coses: la vostra riquesa i la vostra gasiveria. Mentalitzeu-vos que això és així. Repetiu amb mi: «Soc mi­lionari i soc garrepa». Digueu-ho en veu alta. Molt bé. Una altra vegada: «Soc milionari i soc garrepa».

Ho esteu fent de meravella. Ara només falta una cosa: viure la vostra vida com si realment fóssiu això que acabeu de verbalitzar: un milionari garrepa. Sabeu que us podeu gastar una fortuna aquesta mateixa tarda comprant-vos una flota de Rolls-Royce, però ¡ai, això de gastar no us agrada gens! Per tant, passeu de comprar-vos tant de cotxe i opteu, fent gala de la vostra gasiveria, per fer servir el transport públic com fins ara. D’aquesta manera, els vostres milers de milions segueixen intactes al vostre compte corrent.

¿No us alegra això? La vostra fortuna no es redueix. Només heu de pensar que no us agrada gastar-la en res. És clar que us po­dríeu comprar una mansió valorada en centenars de milions d’euros, però, recordeu-ho, sou uns miserables avars que no voleu treure ni un euro del vostre compte. Així que decidiu seguir vivint a la casa de sempre, amb la tranquil·litat que us dona saber que els vostres milions no minven mai.

Notícies relacionades

¿Oi que ha sigut fàcil? El problema de voler ser milionari és que la gent vol gastar diners en coses, però acabeu de descobrir que podeu ser-ho igualment sense gastar.

¿Oi que ara esteu molt millor? No m’estranya; sou una de les més grans fortunes del món. Sortiu a fer una passejada ara, plens d’alegria, sabent que el vostre espectacular compte corrent no serà tocat per ningú, ni tan sols per vosaltres. Aquí es quedarà per sempre i quan us moriu -d’aquí molts anys- la podreu deixar en herència als fills, explicant-los abans aquest senzill truc que avui us he regalat. Disfruteu de la vostra nova fortuna, benvolguts lectors.