Dues mirades

Llaç groc

Deixem d'insultar a los que sí pateixen una dictadura. Ja està bé de frivolitat

1
Es llegeix en minuts
jgarcia41026175 deu cadires buides amb un lla  groc recorden els deu presos 171201165038

jgarcia41026175 deu cadires buides amb un lla groc recorden els deu presos 171201165038 / Rafa Garrido

¿Què és democràcia?, et pregunto a tu, polític del llaç groc, que situes en el franquisme a tots els que no acceptem la vostra DUI de fum de colors. I tu em respons: democràcia soc jo. Jo i totes les mentides acumulades. Les estructures d’estat que només eren castells de sorra. Les paraules inflamades que van resultar buides. Promeses d’amor  d’una Europa a la qual ara titlles de covarda. Assegures que les empreses se’n van anar (i se’n van) per pressió de l’Estat, quan saps que el capital és covard. Que la xifra d’aturats creix per sobre de la resta d’Espanya. Que als cercles empresarials s’ensuma la por. Una por que mai, mai, beneficia els assalariats.

Notícies relacionades

Aquí seguiu, amb els llaços grocs a les solapes. Denunciant que els vostres líders són presos polítics, quan fins i tot Amnistia Internacional i l’associació d’expresos de la dictadura ho neguen. Però necessiteu aquest llaç per envoltar la mentida que vivim en el franquisme. Per arrogar-vos la propietat de la democràcia.

Si deixéssiu d’insultar-nos, veuríeu que som majoria els que encara ens sentim dels cops de l’1-O. També de l’entossudiment del PP. I aquest 155 que hauríeu pogut aturar. I sí, també els presos. I aquesta justícia que put a política. I aquesta política covarda i corrupta. I aquesta democràcia que put a pantà. Però, democràcia al capdavall. Deixem d’insultar els que sí que pateixen una dictadura. Ja n’hi ha prou de frivolitat.