Agressions sexuals

Manada de cromanyons

Eduquem els nostres nens perquè no es comportin com uns energúmens

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp41054205 graf4446  pamplona  23 11 2017   agust n mart nez  abogado d171123110850

zentauroepp41054205 graf4446 pamplona 23 11 2017 agust n mart nez abogado d171123110850 / JDIGES

Esperançada al llegir que la fiscal del judici de la Manada els demana una condemna de 22 anys de presó. Que ha quedat més que evident que la relació sexual no ho era. Que es va produir sense consentiment, amb violència i intimidació. Agustín Martínez, l’advocat dels nois, insisteix que en el vídeo es veu una relació sexual i no una agressió. Tenim sort que van gravar 90 segons de vídeo, perquè si no ningú s’ho creuria. No sé què deu entendre el senyor advocat per relació sexual. Però creure que una noia normal de 18 anys practicarà sexe, de manera passiva, subjectada per 5 paios alhora tancada en un portal mentre la graven en vídeo, voluntàriament, és ser molt i molt animal.

Notícies relacionades

Farta de llegir comentaris a les xarxes i al carrer, d’homes que culpabilitzen una vegada més la noia. El dia que deixem d’educar les nostres nenes perquè es protegeixin i eduquem els nostres nens perquè no es comportin com uns energúmens avançarem una mica. No em cansaré de dir que falten homes feministes al món. Que per molt escalfabraguetes que sigui una, els homes han de saber controlar-se. Que practicar sexe amb una dona que no està en les seves plenes facultats no és sexe, és un abús. És molt trist, però m’atreviria a dir que a totes ens ha passat alguna vegada. Tens 18 anys, surts, beus més del compte i el noi que t’agrada va a sac. Tu no dius res, et sents culpable i avergonyida. Ni et planteges que això pugui ser una agressió o un abús sexual.

Espero que això serveixi d’exemple per a molts joves i que els nois de la Manada es podreixin a la presó durant molts anys. I a tots els que qüestionen la víctima, l’ataquen per les xarxes, posen en dubte la violació i les agressions sexuals en general, a tots ells els diria que també són culpables. Posant en dubte la versió de la noia, per exemple, pel fet de tenir una vida normal després de l’agressió. Es veu que si no et maten del tot sembla que no val. Ja n’hi ha prou. No vull protegir-me. No vull ser valenta ni covarda. Només vull ser lliure.