IDEES

Terrasses adjacents

1
Es llegeix en minuts

Article 565. L’altre dia vaig anar a casa d’una amiga i a la terrassa es va posar a parlar de les coses que desconeixem. Em va dir que hi ha un munt d’objectes, sentiments i persones que per estranyes raons no entren al nostre radar. Com si no estiguessin alineades amb nosaltres. Em va assenyalar diverses botigues del seu barri que mai visita perquè venen coses que no li interessen.

Però un dia tot s’alinea i veiem el que no observàvem. I just va acabar de dir això i... val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. Vinilos, de Joaquín Sabina. Col·lecció impressionant dels discos del mestre. El dia que perdem Joan Manuel Serrat i Sabina, alguna cosa morirà dins de nosaltres.

Segon lloc. Retorn a Howards End (Blu-ray), pel·lícula dirigida per James Ivory (A contracorriente films). Per fi surt aquesta joia en alta definició amb la qual podràs gaudir d’aquest clàssic i disfrutar a més a més amb uns extres increïbles.

Primera posició. Casablanca. 75 años de leyenda, de diversos autors (Notorius Ediciones). Un d’aquells llibres increïbles que et permet disfrutar del que no sabies del guió més perfecte de la història del cine.

Doncs just després d’explicar-me tot això la meva amiga va ser quan el gos d’un veí va començar a bordar. L’havien deixat fora de casa, en una terrassa. El gos podia entrar per un tros de persiana que li havien deixat obert, marxava dins del pis, bordava per tot arreu i després tornava a sortir i bordava a la terrassa...

Estàvem a punt de trucar a la policia perquè el rescatessin quan als pocs minuts el gos ens va veure i es va calmar. No va deixar de mirar-nos. Era com si fos el primer cop en la seva vida que s’adonés que hi havia una pis davant i persones observant-lo des d’allà. Crec que una part d’ell va pensar que a nosaltres també ens havien abandonat en una altra terrassa i això el va calmar.

Notícies relacionades

La meva amiga em va mirar i va dir: «A això em referia amb el que explicava, ho ha resumit a la perfecció».

¡Bon diumenge!