Concert cancel·lat

Estimada Lady Gaga

Si es confirma que aquesta dona pateix fibromiàlgia, ja ens podem oblidar dels seus xous habituals

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp40020076 topshot   singer lady gaga attends the press conference for 170913164913

zentauroepp40020076 topshot singer lady gaga attends the press conference for 170913164913 / VALERIE MACON

Em vaig perdre Michael Jackson, Freddie Mercury i Bowie. Però no em vaig perdre Madonna, Tina Turner, Raphael, George Moustaki ni Bruce Springsteen. És clar que el més estrany del Boss seria no haver-lo vist mai. A Barcelona ha actuat com a mínim un milió de vegades, i una servidora pot presumir d’haver-lo vist més de deu segur. Ja he perdut el compte. La primera, amb 13 anys al Camp Nou de Barcelona. Anem al gra. Quan va morir David Bowie em vaig jurar que mai deixaria passar l’oportunitat de veure una estrella que admirés. No m’emocionen els concerts de gran format ni les multituds, però aquest any he decidit anar a veure dos artistes que m’entusiasmen. Casualment, tots dos al Palau Sant Jordi.

 

Más información (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

¿Però què passa si es cancel·la un concert per una gastroenteritis i l’altre per una malaltia crònica greu? Sí, amics, tenia entrades per veure Lady Gaga i Sabina. Estic de pega. I com tots els fans, estic trista. Una mica afligida pels artistes, però més per mi. No els enganyaré.

    

Sabina no em preocupa tant, perquè ja l’he vist mil vegades i crec sincerament que és immortal, però ¿què passa amb Lady Gaga? ¿Heu vist alguna actuació seva? Si es confirma que aquesta dona pateix fibromiàlgia, ja ens podem oblidar dels xous a què ens té acostumats. Aquesta malaltia és una cosa molt seriosa. I als fans cabrejats que reclamen els diners de les entrades els diria que amaguin bé la seva en una caixa forta, que potser es convertirà en una relíquia com les entrades de l’últim concert de Michael Jackson.

Notícies relacionades

    

Estimada Lady Gaga, espero que et recuperis aviat, i si la teva malaltia t’ho permet i estàs animada, et demanaria que deixessis el ball i que et limitessis a cantar. No ets Madonna, pots fer-ho. De debò, vull que tornis i escoltar la teva meravellosa veu. Vull veure’t ni que sigui asseguda en una cadira, tranquil·leta, al Palau de la Música. Això seria meravellós. I el cas de Sabina, bé… Fortasec i anar tirant.