tu i jo som tres

T-5 i Rufián, una seducció imparable

1
Es llegeix en minuts

Tercer combat del ’Sálvame Deluxe’: el pare Apeles contra Gabriel Rufián, a Tele 5. / El Periodico

Sembla que l'atracció entre l'imperi Mediaset i Gabriel Rufián està cristal·litzant a gran velocitat. Aquesta setmana, nova aparició estel·lar del diputat d'ERC a Sábado deluxe (Tele 5). Va ser convidat en qualitat de púgil principal. Li havien preparat tres combats d'exhibició. El primer, contra la vistosa posturista i advocada Montse Suárez. El segon, contra el periodista Antonio Naranjo, director d'El semanal digital. I el tercer, contra el ressuscitat pare Apeles, que, en teoria, estava reclòs a Bolonya, a porta tancada per ordre de l'autoritat episcopal, però contínuament se'ls està escapant, perquè aquest mossèn sense la tele no és res.

¡Ah! La vetllada transcórrer sobre un ringen forma de dos faristols d'attrezzo, enfrontats. Una horterada, segell de la casa. En un, Rufián. En l'altre, anaven passant els tres aspirants a noquejar-lo. Entre el públic, Belén Esteban de convidada principal. Anava cantant ¡Que viva España! cada vegada que posaven contra les cordes el púgil català. En el primer combat, la senyora Suárez va arribar armada amb el tema de l'absència de Rufián al Congrés quan van homenatjar Miguel Ángel Blanco. De passada, cops baixos sobre aquella trobada de Carod-Rovira amb ETA, a Perpinyà, el 2004.

En el segon combat vam veure que el periodista Naranjo havia preparat un repertori d'uppercuts sobre el referèndum, i alguns crochets sobre la possible o impossible independència catalana. Rufián va contraatacar amb un jab ben assajat i més ben executat, quan li va llançar: «Estic en contra dels independentistes que diuen: 'Espanya ens roba'. Doncs no. Qui ens roba és Bárcenas, és Rato, és Pujol». ¡Ah! Que Rufián inclogués el nom de Pujol entre els lladres va ser un cop hàbil: va desconcertar bastant el seu rival.

Notícies relacionades

El tercer assalt, i tancament de la vetllada, va ser amb Apeles, que vestia de negre i alçacoll, com és habitual en ell. Apeles no portava guants: anava directament amb la Creu del Valle de los Caídos llançant trompades. Però totes eren tan extravagants que es van perdre en l'aire.

Donat que no hi va haver ni vencedors ni vençut, perquè només es tractava de xoui espectacle, aquí el més rellevant és l'atracció que ha nascut entre Mediaset i Rufián. Ja és la quarta vegada que visita els platós d'aquest imperi aquest any. És molt possible que s'acabi quedant com a artista fix contractat. ¡Ah! La tele tira molt més que el Congrés. Recordin l'apassionant trajectòria de Pilar.