TU I JO SOM TRES

L'èxit d'un còlic nefrític

1
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal. / periodico

Segurament passarà a la història de La costa de los mosquitos (Supervivientes, T-5) com el concursant més avorrit i apàtic d'aquest concurs. Després d'un parell de mesos d'indolència, de mandra, i d'entusiasme nul, Edmundo Bigote Arrocet ha sigut expulsat d'Hondures. Potser Tele 5 aspira que ara, fent-lo passar pel Sálvame i el Deluxe els proporcioni les alegries que en 60 dies no li hem vist. No es pot dir que Arrocet hagi sigut una criatura desagradable o roïna. La veritat és que no ha sigut res en absolut. S'ha tancat en una mena d'autisme i l'hem vist gairebé sempre en solitari, a la seva bola, reconcentrat en ell mateix, poc comunicatiu, i això a pesar de l'estupenda soldada que li ingressaven cada setmana -segons van advertir els xafarders del Deluxe, 24.000 euros cada set dies- malgrat aquest caixet tan agraït, Arrocet ha passat tan inadvertit que em sembla que ni tan sols el picaven els mosquits.

Abans d'abandonar l'illa va rebre la visita de Silvia Tortosa. Li va portar uns tàpers amb llenties, croquetes i raviolis. Un suport gastronòmic que s'ha quedat allà i del qual segurament devia disfrutar molt la italiana Paola Caruso. Passa tanta gana aquesta explosiva noia calabresa, que l'altre dia va dir que a qui li portés una pizza el deixaria que li fotés un polvet. En realitat l'anodí fitxatge d'Arrocet s'ha vist compensat per aquests cops de l'explosiva Paola. També per les baralles i la gelosia de Gloria Camila, sobre qui circula el rumor que guanyarà el concurs perquè ho té pactat al contracte. Però, sobretot, la gran sort de Tele 5 han sigut els cops de sort que li proporciona el destí.

Notícies relacionades

En aquella mateixa gala de dijous passat, per exemple, van tenir la immensa fortuna que el concursant José Luis patís, en directe, un còlic nefrític. ¡Ah! ¡Quin èxit! ¡Quina audiència més magnífica! Van aconseguir escenes d'alt valor a l'Ibex 35. La dona al plató, patint, i a Hondures el marit retorçant-se de dolor i hospitalitzat d'urgència... Quina alegria per a Tele 5. Jo crec que hi ha algú al cel, algú important, que és fan de Supervivientes i els fa arribar benediccions en forma de còlics nefrítics.

Queda ara per veure el joc que pugui donar Arrocet passejant-se pels programes. Escarmentats per la seva apatia, és possible que el facin sortir sempre acompanyat per la senyora Campos o alguna de les seves filles. Terelu seria una perfecta partenaire.