Dues mirades

Aquell trol

A internet abunden els que tenen una profunda ignorància o una absoluta desmemòria o una memòria tan selectiva com la seva aparent intel·ligència

1
Es llegeix en minuts

Es presenten amb noms més o menys enginyosos, no solen mostrar les cares, però la definició dels seus perfils sol donar una pista de la seva fòbia ideològica. A partir d’aquí, tot són vòmits. Qulsevol que exposi les seves opinions a la xarxa pot ser el seu objectiu. Com més rellevància té la presa, més cruent és l’atac. Se’ls nota encantats de les seves bufonades, com el nen que es creu un monstre amb la seva careta de cartró. La seva fanfarroneria patètica no deixa de resultar desconcertant, ¿en quin moment un adult decideix dedicar part del seu temps a insultar emparat en una disfressa graciosa?

    

Hi ha diversos tipus de trols, a qui també podríem denominar necis, fantasmes, cretins, idiotes… Abunden els que es caracteritzen per una profunda ignorància o una absoluta desmemòria o una memòria tan selectiva com la seva aparent intel·ligència.

Notícies relacionades

    

El portaveu de la Casa Blanca, Sean Spicer, va afirmar que Hitler mai va utilitzar armes químiques. Davant l’estupor dels periodistes que li van recordar l’Holocaust, va matisar que el líder nazi no ho va fer contra la seva pròpia gent. Podem pensar que Spicer és un nazi o que no considera ciutadans alemanys els jueus, gitanos, comunistes, homosexuals, malalts mentals i invàlids alemanys assassinats en massa a les cambres de gas. Però el més probable és que, simplement, sigui un ignorant. ¿Serà un trol emmascarat de persona? ¿Estaran abandonant la xarxa per ocupar els comandaments del món?