Al contraatac

Exministres, creus i refrescos

M'imagino una empresa dedicada a crear arguments per defensar-se davant determinades necessitats polítiques, com les del senador de Podem i les seves 'coca-coles' o la demanda contra Wyoming i Dani Mateo

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp37950607 gran wyoming dani mateo el intermedio170406191443

zentauroepp37950607 gran wyoming dani mateo el intermedio170406191443

M'imagino una empresa dedicada a crear arguments per defensar-se davant determinades necessitats polítiques:

    • Director general de Trànsit enganxat remodelant-se un pis que no li toca. «En primer lloc gràcies a La Sexta per la informació sobre el pis que, erròniament, anava a ocupar. Aquesta sinergia entre premsa i política donarà, n’estic convençut, grans resultats. Gràcies a aquest periodisme d’investigació, s’evitaran els errors administratius en què pugui incórrer el polític per pur desconeixement. Gràcies. Ja em va passar que vaig estar a punt de remodelar-me el Palau del Pardo, gairebé sense adonar-me’n».

    • Senador de Podem a qui sorprenen prenent dues coca-coles quan, en realitat, ha promogut el boicot contra aquest refresc. «Puc assegurar que jo m’havia portat dues pepsis però que, mentre pagava, algú me les ha canviat per dues coca-coles. Investigarem el canvi fins a les últimes conseqüències. No és la primera vegada. Fa sis mesos em van canviar un iogurt natural per un carajillo d’Anís del Mono. El mateix li va passar al pobre Rufián al programa de Risto, que mentre criticava Zara, li van canviar l’americana per una de Zara».

    • Dani Mateo i Wyoming, quan els cau una demanda per burlar-se de la creu del Valle de los Caídos. «La frase segons la qual vaig dir que la creu del Valle de los Caídos és la més gran del món –«això és perquè Franco volia que aquesta creu es veiés de lluny, normal, perquè qui vol veure aquesta merda de prop»– s’ha malinterpretat. Resulta que una manada de cigonyes s’ha cagat aquests dies sobre la creu i per aquesta raó és millor veure-la de lluny. És millor la visió de lluny per no veure aquesta merda de cigonya sacrílega, que tant lletja la fa. Les cigonyes porten els nens de París, senyoria, però també deixen anar cagallons d’inusitat calibre».

Notícies relacionades

   • Exministre de l’Interior gravat al seu despatx. «Creguin-me que tot el que s’ha dit eren només proves de so. Hi ha qui diu un-dos, un-dos proves, i nosaltres ens allarguem una mica més.  Com que aquí tot es grava… Provant el so vam fer bromes sobre polítics catalans. Això és tot».

   • Líder que s’ha passat dels 18 mesos anunciats per aconseguir la independència.  El dilluns 27 de març es va complir el tan anunciat termini. «Hi ha gent amb un sentit tan literal de les dates que es converteixen en cronointransigents. Hi ha moltes i diferents maneres de mesurar el temps. Quan es va dir 18 mesos, no es va tenir en compte que hi ha mesos de 30, 31 i 28 dies. Després hi ha l’any bixest, que t’ho miris com t’ho miris, també ho complica tot. A més a més, amb la reconversió Mas-Puigdemont es va perdre gairebé un lustre xinès, comptat amb rellotge de sorra. I els de la CUP no porten rellotges de polsera».