El faraó del futbol visita les piràmides

Messi viatja a Egipte en un acte promocional i entra en un dels seus històrics monuments

1
Es llegeix en minuts
eprozas37378168 a man riding on a vehicle passes a giant billboard displayin170221182436

eprozas37378168 a man riding on a vehicle passes a giant billboard displayin170221182436 / AMR ABDALLAH DALSH

No sé gran cosa del tema, encara que és certament apassionant. Una de les teories sobre l'existència de les piràmides és que van ser construïdes per contenir l'essència del faraó per a tota l'eternitat. Per això una de les inscripcions més repetides a les parets de les piràmides demanen a Atum (déu creador, el que existeix per si mateix) que dipositi els seus braços al voltant del gran rei, perquè l'essència del faraó perduri per sempre.

Leo Messi, després d'ajornar el viatge, sens dubte perquè amb el 4-0 de París no estava per orgues, va volar ahir cap a Egipte i va visitar una de les piràmides. A la terra dels faraons va aparèixer el rei del futbol, l'esquerra que continua liderant la màgia futbolística fins a l'extrem que fins i tot el seleccionador del Brasil, Aenor Leonardo Bacchi Tité, lamenti que no hagi nascut al Brasil.

Iniesta i Piqué , que són dos dels que saben millor com va això, asseguren que el problema del Barça és un problema d'estil, de joc, "de ser reconeixibles"

COSA DELS FUTBOLISTES

Els seguidors culers tenen por que la temporada, de cop i volta, s'enfonsi. No és un problema, crec jo, de témer pels resultats (que ho és), per més títols a les vitrines del Reial Madrid (això també), per la incapacitat de Luis Enrique de redreçar el rumb (evidentment). És, em temo, la seguretat que o Déu torna a exercir de faraó o això no ho veu ningú; això explica l'entrada més pobra de la temporada, diumenge passat, al Camp Nou. Com va dir Pep Guardiola, tot funcionarà mentre Messi "no s'avorreixi".

Notícies relacionades

Malgrat que Lucho, em temo que més fora que dins, es negui a debatre sobre la pèrdua de l'estil, les últimes declaracions d'Andrés Iniesta i Gerard Piqué, són definitives. "Ens falta futbol, joc", va afirmar el de Fuentealbilla. "El problema és que ara el joc de l'equip no és reconeixible", va dir el marit de Shakira.

Ells saben de què parlen. Ells van idear l'excel·lència i ells poden arreglar-ho. El temor de l'afició és que, entre tots, hagin perdut els apunts.

Temes:

Egipte Messi