Al contraatac

Adéu, Déu del 'BOE'

2
Es llegeix en minuts

Al'escola es resarà una altra vegada. ¿I quan el Cara al sol? En realitat tenen molt per què pregar:

«Crec en un sol Wert, ministre totpoderós, creador de la nova ESO i de la LOMCE. Crec en el gran cristo que armarà aquest senyor, que va ser concebut per obra i gràcia de l'esperit Mariano. Va néixer de Soraya menys verge, va patir sota el poder pijo del ioga i pilates. Va ser crucificat, semblava mort i sepultat, va baixar als inferns mediàtics, però al tercer dia va i ressuscita d'entre els morts. Va pujar al cel i està assegut a la dreta de Rajoy, pare totpoderós, que procedeix d'Aznar com el seu fill. Crec en el PP, un, fang, catòdic i gairebé totpoderós. Confesso que hi ha un sol partit per al perdó dels imputats. Espero la no-resurrecció dels sumaris i la legislatura eterna. Amén».

Als creients peperos més ortodoxos, sempre els queda el llatí:

«Bárcenas noster qui ets in Baqueira, santificetur papers tuum. Adveniat sobres en negre. Fitas el que manis sempre que callis in caelo et in terra. Panem nostrum sense factura de nobis hodie, i perdona els nostres deutes amb la iustitia,però menja't el marró tu solet. Amén».

La invocació Mariana, sempre tan beatífica:

«Déu et salvi Mariano, beneït ets adormint-te a la palla i beneït és el fruit de les teves retallades ¡Jesús! Sant Mariano pare i senyor prega per nosaltres votadors, ara i en l'hora de la nostra enquesta. Amén».

La contrició

No hi ha res més cristià que l'acte de contrició:

«Jo confesso davant el Suprem totpoderós i davant vosaltres militants que he pecat molt de Gürtel, paraula, obra i comissió. Per la meva culpa, per la meva culpa, per la meva grandíssima culpa. Per tant prego a Sáenz de Santamaría, als àngels imputats i a vosaltres germans, que intercediu per mi davant Ruz nostre senyor. Amén».

L'oració s'ha d'iniciar en la infància més tendra:

«Montorito de ma vida, tu ets nen com jo, per això t'estimo tant que et dono la meva declaració. Pren-la, pren-la, pren-la. Teva és, meva no».

Que ningú s'espanti. El que segueix és un resum del que s'ha publicat al BOE. L'assignatura de Religió és:

-Fonamental per a la maduració de la persona.

-Ajuda a eixamplar els espais de la racionalitat. (sic)

-Posa de manifest la profunda unitat i harmonia de la iniciativa creadora i salvífica de Déu.

Notícies relacionades

-Ensenya que el rebuig a Déu té com a conseqüència en l'ésser humà la impossibilitat de ser feliç.

Pur integrisme vergonyant i el BOE convertit en burca. Si els déus existissin, no ho permetrien. Adéu, Déu.