Aposta revolucionària disponible a partir de dimarts

Clics

1
Es llegeix en minuts

1 MULTISUPORT

Tant en portàtils com en iPad o qualsevol altra tauleta, el nou producte d'EL PERIÓDICO s'adapta a la mida de pantalla i remaqueta automàticament l'aspecte de les notícies segons l'espai i l'orientació de la pantalla.

2 'OFF LINE'

Per facilitar l'accés des de les plataformes mòbils i minimitzar el consum de dades, e-Periódico permet la consulta off line, en iPad mitjançant la descàrrega d'una aplicació i mitjançant Adobe Air en portàtils.

3 DISSENY LÍQUID

L'e-Periódico es pot consultar des de totes les plataformes fixes i mòbils del mercat. El diari del futur es podrà llegir en iPad, iPhone, smartphones basats en Android, Blackberry o en entorns PC.

4 XARXES SOCIALS

La presentació d'e-Periódico coincideix amb el retorn a escena d'Entre tots, un espai de debat on les opinions dels lectors del diari es confronten amb les dels polítics i les de reconeguts experts en diferents àmbits.

Notícies relacionades

5 'ENTRE TOTS'

Malgrat ser un entorn de lectura exclusiu per a subscriptors, e-Periódico no renuncia al potencial de les xarxes socials. Els seus continguts poden ser enviats a Facebook i Twitter o enviats per correu per a la lectura compartida amb tercers.