Woody Allen torna a negar que abusés sexualment de la seva filla adoptiva Dylan Farrow

El director de cine acusa la família Farrow de "beneficiar-se cínicament" del moviment MeToo

Woody Allen, amb Dylan Farrow.

Woody Allen, amb Dylan Farrow. / Press Association Images

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director de cine Woody Allen va rebutjar dijous les acusacions d'abús sexual de la seva filla adoptiva Dylan Farrow i va acusar la família Farrow de "beneficiar-se cínicament" del moviment antiassetjament MeToo.

La nova negació de l'artista nord-americà va ser enviada a l'AFP pel seu agent quan la CBS va transmetre una llarga entrevista amb Dylan Farrow, en què la pilot de 32 anys rellança les acusacions des del 1992.

La filla adoptiva d'Allen i Mia Farrow el va acusar d'haver abusat sexualment d'ella quan tenia 7 anys i ara ha tornat a reafirmar-se en les seves acusacions. "Soc creïble i dic la veritat", afirma en una entrevista que s'emet aquest dijous al programa CBS This morning. La noia considera important que "la gent s'adoni que una sola víctima, un acusador, importa i és suficient per canviar les coses".

MeToo i el 'cas Allen'

Gairebé quatre anys després que publiqués una carta oberta a The New York TimesThe New York Times en què relatava els abusos soferts per part del seu pare, Farrow s'ha unit al moviment als Estats Units per treure a la llum aquests fets, que es va iniciar amb les acusacions contra el productor Harvey Weinstein.

Notícies relacionades

En les últimes setmanes s'ha mostrat molt activa al seu compte de Twitter, des d'on ha mostrat el seu suport a les dones que han denunciat casos d'assetjament i també al seu germà Ronan, un dels que han destapat aquest escàndol amb investigacions per a la revista The New Yorker.

Al ser preguntada pel periodista Gayle King sobre si ha tornat a treure aquest tema a la llum per acabar amb Woody Allen, Dylan Farrow va respondre amb duresa. "¿Per què no hauria de voler-lo enfonsar? ¿Per què no hauria d'estar enfadada? ¿Per què no hauria d'estar ferida? ¿Per què no hauria de sentir una espècie d'indignació per haver sigut ignorada, apartada i per no haver-me cregut tots aquests anys?", va dir.