MIRADOR

Xumets de confiança

1
Es llegeix en minuts
jgarcia32399327 dominical 695  moda bebe171209144432

jgarcia32399327 dominical 695 moda bebe171209144432

Article 566. Tinc un amic que acaba de tenir un fill. Fa uns mesos vaig quedar amb ell i el seu cansament s’encomanava. Em va relatar les seves anècdotes d’aquests primers sis mesos sent tres, però sobretot em parlava que tothom li donava consells sobre com aconseguir que dormís i que no plorés el bebebè.

Per la seva cara, no estava funcionant res i, sobretot, se li veia de lluny que tant consell l’estava angoixant.

Fa poc vaig tornar a quedar amb ell i aquesta vegada se sentia feliç. Em va explicar que per fi li havien explicat un truc que havia funcionat. Resulta que algú li havia recomanat... Val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: Casas ecológicas (Betevé). Documentals impressionants sobre cases que busquen una eficiència i que reflecteixen a la perfecció la personalitat dels seus propietaris.

Segon lloc: Una bolsa de canicas, escrita i dirigida per Christian Duguay. Sensacional pel·lícula sobre la fortalesa de la infància i la lluita per buscar la identitat que marcarà la teva vida.

Primera posició: Sherlock Homes. Las novelas, de sir Arthur Conan Doyle (Akal). Un bell llibre que et farà somiar amb totes les seves grans novel·les i amb una presentació plena de personalitat pròpia.

Notícies relacionades

I el que li van explicar va ser un truc perquè el bebè  no plorés a les nits i, a més, creixés amb confiança i seguretat. Resulta que el nen cada vegada que perdia el xumet dormint plorava, de manera que una amiga psicòloga li va recomanar deixar cinc xumets escampats aleatòriament pel bressol cada nit. Així, quan el nen es despertés i li caigués de la boca el que portava, buscaria pel bressol amb la mà i quan el trobés entraria en una felicitat total gràcies a la confiança del seu encert.

Mai ho havia pensat, escampar xumets per tenir confiança. Potser la base de la felicitat és aquesta: saber que sempre tindràs un xumet a prop perquè algú l’ha  escampat aleatòriament. ¡Bon diumenge!