rumba

EL PERIÓDICO estrena el videoclip de Sabor de Gràcia 'El muerto vivo'

El grup de Sicus Carbonell publicarà al gener un disc en homenatge a Peret: 'Sabor a Peret'

Sabor de Gràcia El muerto vivo / periodico

1
Es llegeix en minuts

Sabor de Gràcia té a la rebotiga un nou disc a punt per posar al taulell. Si fa uns dies ensenyava com sonava el primer single, una versió del clàssic de Peret El muerto vivo, aquest dimarts EL PERIÓDICO estrena en exclusiva el seu videoclip. "Parodiem la cançó amb un punt còmic", assenyala Sicus Carbonell, capità del grup rumber, sobre el vídeo produït per Zink in Films. 

Notícies relacionades

Sabor de Gràcia torna amb un àlbum "molt especial", compost per un doble cedé amb un total de 23 cançons, dos anys després del seu últim treball, Gitanos catalans (2015)Gitanos catalans. "El nou disc és un homenatge al Rei de la rumba", explica Carbonell. El seu títol així ho corrobora: Sabor a Peret (DiscMedi). I és que totes les cançons del nou treball són versions de temes del mestre rumber mort l'agost del 2014. A més, l'àlbum, que sortirà a la venda a finals de gener, està ple de col·laboracions "de molt nivell" que la banda revelelarà en la presentació del disc.

Carbonell assenyala que Sabor a Peret suposa l'inici d'"una nova etapa" per a Sabor de Gràcia, amb canvi de discogràfica inclòs. Aquest nou cicle del grup rumber, que ja suma més de 20 anys sobre els escenaris, començarà aquest gener amb la sortida a la venda del disc i seguirà al març amb la gira de presentació. La primeres dates per sentir en directe el nou treball de Sabor de Gràcia són el 7 de març a la sala Galileo Galilei de Madrid; el 9 de març a la sala La Movida de Mallorca; i, finalment, a la sala Luz de Gas de Barcelona el 15 de març.