GIRA

Guns N'Roses actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona l'1 de juliol

La banda, en la segona tanda de la seva gira 'Not in this lifetime tour', també participarà en el festival Download de Madrid

ealos38679122 axl rose  lead singer of u s  rock band guns n  roses  perfo171110115140

ealos38679122 axl rose lead singer of u s rock band guns n roses perfo171110115140 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts

La banda californiana Guns N'Roses actuarà l'1 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. També participarà en l'edició del Download Festival que se celebrarà a la Caja Mágica de Madrid entre els dies 28 i 30 de juny del 2018. Les entrades sortiran a la venda el 24 de novembre a les 10 hores a les plataformes de Livenation, TicketMaster i El Corte Inglés, mentre que la venda anticipada per a fans començarà tres dies abans. 

Notícies relacionades

El grup liderat per Axl Rose i Slash, que l'any passat va tornar als escenaris per primera vegada en més de dues dècades amb la seva formació original, passarà per Espanya en el marc de la segona part de la seva gira 'Not in this lifetime tour', a la qual ha afegit 13 dates sobre el calendari inicial, entre elles les de Barcelona i Madrid.

La primera part de la gira ja va recalar a Bilbao i Madrid. El festival Download també comptarà amb actuacions d'Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold, Judas Priest, Marilyn Manson, A Perfect Circle, Bullet for my Valentine, Rise Against, Clutch, Tesseract i Galactic Empire.

Temes:

Música Concerts