diva recuperada

Lady Gaga actuarà a Barcelona el 14 i el 16 de gener

La cantant novaiorquesa reprèn la gira 'Joanne' després de millorar la fibromiàlgia que la va obligar a suspendre els concerts

La cantant ha anul·lat els seus dos concerts a Barcelona i la resta de la gira per malaltia / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

La promotora de concerts Live Nation ha confirmat aquest divendres que Lady Gaga reprèn la gira mundial 'Joanne' suspesa el mes de setembre per motius de salut. La fibromiàlgia que pateix la cantant novaiorquesa la va obligar primer a cancel·lar el seu concert al festival Rock in Rio i després la resta de cites programades a causa dels dolors intensos que patia i que no li permetien actuar.

Notícies relacionades

Ja recuperada, Lady Gaga reprendrà el 'tour' per Amèrica del Nord al novembre i desembre, i després continuarà al gener i febrer per Europa. A Barcelona actuarà el 14 i 16 de gener, al Palau Sant Jordi. Les entrades adquirides prèviament per al concert del dia 21 de setembre seran vàlides el dia 16 de gener. Les adquirides per al concert del dia 22 de setembre, seran vàlides per al dia 14 de gener.

Des d'avui fins al 12 de novembre, la devolució de les entrades estarà disponible a través del punt de venda oficial on van ser adquirides (www.livenation.eswww.ticketmaster.es i Red Ticketmaster).