CINE

El tràiler de 'Star Wars. Els últims jedi', ple de força

Carrie Fisher fa una aparició pòstuma al tràiler de l'episodi VIII, que s'estrenarà el 15 de desembre

Arriba un segon tràiler de ’Star Wars: Los últimos Jedi’ que està ambientada dues dècades després de la trilogia original. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Falten dos mesos (serà el 15 de desembre) per a l'estrena de l'episodi VIII de 'Star Wars', i el tràiler d''Els últims jedi' que finalment s'ha difós avui deixa clar als espectadors què poden esperar: una successió de cares a cares (a més de grans batalles espacials) en què més d'un personatge sembla balancejar-se al fil del costat fosc i entre la vida i la mort. Un Luke Skywalker atemorit davant els poders de la seva nova deixebla Rey, en una fase d'ensinistrament similar a la que va unir Luke i el mestre Yoda, una princesa Leia, en una aparició pòstuma de Carrie Fisher, a qui el seu fill Kylo Ren sembla que ha decidir si mata o no, una Rey que, encarada a Kylo Ren, demana que algú li mostri quin és el seu lloc...  

"Només havia vist aquesta força pura una vegada i no em va espantar prou. Ara sí", diu Luke Skywalker quan és conscient dels poders de Rey, capaç d'esquerdar el terra i aixecar les pedres. ¿Es complirà aquest temor i la jove seguirà aprenent el camí cap al costat fosc de Kylo Ren? "Necessito que algú em mostri el meu lloc en tot això", li diu ella, segons sembla, al deixeble esgarriat.

Notícies relacionades

Una veu en 'off', la del líder suprem Snoke, també parla ¿a Rey? ¿A Kylo? "Quan et vaig trobar vaig veure un poder pur i indòmit. I més enllà una cosa realment especial", diu.

I fora que el muntatge del tràiler sigui trampós, arriba un moment en què Kylo Ren ha de decidir si dispara sobre una nau rebel i acaba amb la vida de la seva mare, que sembla esperar la seva decisió amb una mirada ansiosa, igual que va fer amb la del seu pare.