PROTESTA MUSICAL

'Els segadors' al Liceu

El públic va reaccionar dimecres cantant l'himne de Catalunya i lluint estelades abans de l'última representació d''Il viaggio a Reims'

Els segadors sona al Liceu / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
El periódico / Barcelona

El públic del Liceu va entonar 'Els segadors', himne nacional de Catalunya, i va llançar crits de "Votarem" just abans que comencés l'última representació d''Il viaggio a Reims', de Rossini.

El mateix dia que la Guàrdia Civil havia entrat a la seu del Departament d'Economia el coliseu va recollir el sentiment dels que estan disgustats amb els últims esdeveniments. Mentre això passava, encara duraven al Departament d'Economia les protestes per l'actuació de la Guàrdia Civil ordenada pel jutge i la detenció d'una quinzena d'alts càrrecs de la Generalitat. 

Notícies relacionades

Les xarxes socials van deixar mostra del moment viscut al Liceu mitjançant diversos vídeos en què es pot percebre l'ambient que es respirava a la sala. Mentre alguns treien orgullosos una estelada i altres es posaven drets per cantar, un altre sector optava per quedar-se assegut en silenci.

El Gran Teatre va catalitzar el sentiment dels que aspiren a participar en el referèndum de l'1-O. Per descomptat, ningú va treure cap estri de cuina per sumar-se a una altra sonora i pacífica protesta posterior, una cassolada que va ressonar per tot Catalunya.